Skip links

Voedingsadvies

Je denkt dat je gezond eet. Maar is dat ook zo?

Onbewust zorg je misschien niet zo goed voor jezelf als je zou willen. Als je denkt dat dat bij jou wel eens het geval zou kunnen zijn, wordt het tijd om je levensstijl aan te passen. Maar alleen is maar alleen, en patronen zijn hardnekkig. Vraag hulp, dat helpt je!

Mijn voedingsadvies-trajecten bevatten een vitaliteitsscan, voedingsadvies op maat en eventueel ondersteuning met supplementen.

Vitaliteitsscan

De vitaliteitssscan meet energie en geeft feedback over lichamelijke aspecten die aandacht nodig hebben. De scan werkt op basis van bioresonantie volgens het principe dat elk orgaan een specifieke elektromagnetische trillingsfrequentie heeft, die verstoord kan raken bij ziekte of een disbalans in je lichaam.

De vitaliteitssscan vormt de basis voor de fysieke ondersteuning (voedingsadviezen en ondersteuning) en eventuele coachingstrajecten.

Orthomoleculair voedingsadvies op maat

Orthos is het Griekse woord voor juist, moleculair betekent de moleculen betreffende. Mijn adviezen zijn altijd gebaseerd op de orthomoleculaire voedingsleer en zijn op maat gemaakt.

Orthomoleculaire voedingsleer is een manier om een optimale gezondheid te bereiken door genoeg voedingsstoffen tot je te nemen. Een orthomoleculair plan zal je voorzien van alle noodzakelijke vitaminen en mineralen om de hele dag een goed energieniveau te hebben.

Mijn voedingsadvies is gericht op het bereiken van een optimale gezondheid door te eten wat goed voor je is. Dit is voor iedereen anders. Als je dit weet en de uitdaging aangaat om te weten welke voeding bij je past, kunnen je hormonen weer in balans komen. Klachten verminderen of verdwijnen en je gewicht wordt stabiel.

Ondersteuning met supplementen

Helaas lukt het veel mensen niet om zo te eten dat ze alle essentiële voedingsstoffen tot zich nemen. Het innemen van de juiste vitaminen en mineralen kan bijdragen aan een goede algehele gezondheid en helpt ziekten te voorkomen.

Voor ons lichaam zorgen betekent niet alleen dat we minstens drie keer per week moeten sporten – we moeten ook goed eten! Als je een goede gezondheid wilt, zorg er dan in ieder geval voor dat er genoeg vers fruit en verse groente is.

Door allerlei factoren krijgen veel mensen niet genoeg essentiële voedingsstoffen binnen. Maar gelukkig kan het toevoegen van ondersteunende supplementen aan je dieet al een groot verschil maken!

Korte Detox?

Het LIVLIV Detox programma duurt maar tien dagen. Een ideale opstap als je succes op korte termijn wenst.

Maak nu een afspraak