Skip links

Hormonale klachten

Rond je 40ste krijg je last van (pre)menopauze perikelen

Wil je goed voorbereid zijn op jouw volgende levensfase en een duidelijke strategie hebben om sterk de overgang in te gaan en uit te komen? En kun je daar wel wat extra steun en hulp bij gebruiken?

Fysiek en mentaal sterker worden

Je wilt je levensstijl aanpassen, maar dat is niet eenvoudig. Ingesleten patronen zijn hardnekkig, en als je het toch al als lastig ervaart dat je in de overgang raakt, dan grijp je graag op vertrouwde patronen terug.

Als gecertificeerd (hormoon) coach en voedingsdeskundige is mijn aanpak gebaseerd op een combinatie van voedingsbegeleiding en mentaal-emotionele coaching.

Mentaal-emotionele coaching

Als je door de menopauze gaat, is het belangrijk om goed voor je mentale en emotionele gezondheid te zorgen.

Wat speelt er, wat zijn jouw overtuigingen? Zijn deze reëel of zijn ze rijp om opnieuw bekeken te worden? Als coach kan ik je begeleiden door een luisterend oor te bieden en je te helpen bij alle vraagstukken die zich tijdens het proces voordoen.

Maar ook kunnen we kijken naar wat je wilt gaan doen in deze of de volgende fase van je leven. Wat zijn jouw wensen, verlangens, en jouw kwaliteiten? Ik wil je helpen om je talenten, je wijsheid en je vaardigheden weer helemaal te zien en te omarmen.
Zodat jij ze kunt gebruiken om je dromen te verwezenlijken.

Wil je gecoacht worden?

Wil je jouw hormonen in balans, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Doe dan het Hormoonbalans-programma. Ik kijk waar je lichamelijk staat en we bespreken wat voor jou goed is in deze fase van je leven.

Zie deze periode als een nieuw begin: maak je sterk om stabiel de overgang door te komen en te kunnen genieten van jouw nieuwe leven. Sterk, gezond, fit, levenslustig, authentiek en in verbinding met jezelf!

Ja, ik wil gecoacht worden