Skip links

Deze vrouwen gingen je voor

Waardering is fijn

‘Resultaat door aandacht en zorg!’

Vanaf mijn 49e werd ik steeds zwaarder en kreeg ik het maar niet meer gekeerd. Sterker nog: steeds als ik minder ging eten kwam ik meer aan. 

Toen ik ook in een maandenlange storm van opvliegers terecht kwam begon ik te vermoeden dat ook het overgewicht te maken kon hebben met de overgang.
Een bezoek aan een overgangsconsulente gaf wel inzicht en acceptatie dat ik in de overgang was, maar geen oplossingen. Een acupuncturist hielp mij van de opvliegers. Nu nog het gewicht en maagklachten. Ik was het zo zat om met dat vreemde lichaam te moeten dealen! 

Wendy’s winkel aan de Hooigracht was me wel opgevallen. De fijne uitstraling maakte dat ik haar website ging bezoeken en me meteen heb aangemeld voor een kennismakingsgesprek.
Wendy gaf aan het belangrijk te vinden dat er een “klik” zou zijn en eenmaal met haar gewerkt te hebben begrijp ik goed waarom!
In het begin geloof je bijna niet dat het nu wél zal gaan lukken om je issues aan te pakken. Maar Wendy geeft zoveel vertrouwen en is er altijd op de moeilijke momenten. 

Ik ben met de Menocure begonnen. En omdat je meteen al in de eerste week resultaat boekt vond ik het helemaal niet zo moeilijk om ermee door te gaan. Wel dus met Wendy altijd binnen bereik om over moeilijke momenten heen te “praten”. 

Haar opbeurende stem via de ingesproken berichtjes hielpen mij heel goed! Uiteindelijk koos ik ervoor om 36 ampullen te gebruiken omdat ik merkte dat mijn “oude lichaam” (zoals het was voordat ik kinderen kreeg) binnen bereik leek te liggen. Ik werd er zo blij van! Nadat de kuur voorbij was heb ik na de kerstvakantie nóg een keer een 12-daagse gedaan voor de laatste opschoning. 

Ik heb nu het gewicht van 20 jaar geleden en ben 3 maten “geslonken”.
Ik voel me fantastisch en fit en gezond.

Nu is het wel zaak denk ik om ook een aantal nieuwe goede gewoontes aan te leren: elke dag een uur voor mezelf om echt tot rust te komen, iets wat Wendy echt heeft benadrukt: denk aan jezelf! En wat meer bewegen kan ook geen kwaad. Iedere dag dat half uurtje moet ik nog vinden. Maar ik ben vol goede moed, wat mij betreft blijf ik “forever” 29!

Ik steek mijn enthousiasme over Wendy niet onder stoelen of banken en volgens mij zijn er al diverse dames mij gevolgd naar Wendy…
Wendy is een super vrouw! Dank voor al je steun en goede tips en je aandacht en zorg!

~ Miriam (2023)

‘Betrokken en positief’

Voor mij was de MenoCure heel goed te doen. Centimeters en kilootjes verdwenen, ik ging beter slapen en ook mijn gemoedstoestand werd beter!

Wendy is erg betrokken en heel positief dus dat helpt zeker mee!

~ Eva (2022)

‘Aanrader’

De Meno-Cure voelde als een reset van m’n lichaam. Ik wilde graag kilo’s kwijtraken, maar het lukte niet goed. Door de Meno-Cure lukte dat nu wel. Meer energie, je ziet en voelt je lichaam echt veranderen en het is ook heel goed vol te houden. Als je het zelf ècht wil! Ik ben blij dat ik het heb gedaan. Het is ook erg prettig dat je altijd bij Wendy terecht kunt. Altijd een luisterend oor, lief, vrolijk en meegaand. Aanrader dus!

~ Dagmar (2022)

‘Ook na de kuur stabiel’

Ik was na het stoppen met anti-conceptie waardoor ik in de overgang kwam al 2 jaar aan het tobben met mijn gewicht maar vooral met de shape van mijn lichaam. Ik vond het iedere keer weer moeilijk om in de spiegel te kijken of om nieuwe kleding te kopen omdat ik heel onzeker werd van hoe mijn lichaam was veranderd. Ik had van alles geprobeerd maar niets hielp.

 

Via via kwam ik bij Wendy terecht. Met de bioresonantie kwamen we erachter wat er nu wel of niet goed meer is qua voeding voor mij. Ik ben gestart met LipoLip, een kuur van 36 ampullen en uitgebreid voedingsadvies. In het begin was het best zwaar omdat ik toch wel het een en ander moest aanpassen tijdens de kuur. Na een aantal weegmomenten bleek dat ik langzaamaan gewicht en omvang verloor. Nadat de kuur was afgelopen moest ik het uiteraard zelf gaan doen, wat na gewenning een stuk makkelijker bleek. Ik ben inmiddels op gewicht en 10 kilo afgevallen. Super dus!

~ Patty (2022)

‘Mentaal meer in balans’

Na een ruime tijd ontevreden te zijn over mijn gewicht en het jojo effect dat ik bij iedere poging om af te vallen ondervond, kwam ik bij Wendy terecht voor het Menocure programma.

De eerste week was het best pittig, maar na verloop van tijd werd het steeds makkelijker om een lekkere maaltijd te bedenken en bereiden. Ik voelde me goed, had geen honger en viel af! Na 24 dagen was ik 6 kilo kwijt, maar kon ik ook zeggen dat ik mentaal weer veel meer in balans was.

Wendy heeft mij gedurende de Menocure geholpen met mentale steun en dat was heel waardevol. Het is nu 3 weken na de kuur en mijn gewicht en humeur zijn nog steeds in balans. Ik heb mijn eetpatroon aangepast en kan alleen maar zeggen dat ik heel blij ben dat ik het programma heb gevolgd.

~ Karen (2022)

‘Er moest iets gebeuren’

Na koolhydraatarm eten geprobeerd te hebben, verschillende diëten, geen wijntjes meer te drinken, nog steeds geen kilo afgevallen en nog steeds slecht slapen was ik het zat! Er moest iets gebeuren.

Ik hoorde over Pure Woman en bekeek de website en maakte een afspraak om er meer over te weten te komen en besloot meteen te beginnen met de Menocure.
De eerste week is het best even doorbijten maar na verloop van tijd werd ik steeds creatiever in het maken van mijn maaltijden en ik had geen honger, sliep veel beter, voelde mij goed en viel af!

Ook heeft Wendy super geholpen met mentale steun en tips! In het totaal ben ik 7 kilo afgevallen
Nu na ruim een maand nadat ik gestopt ben met de kuur is mijn eetpatroon veranderd, blijf ik stabiel in gewicht, drink weer een wijntje, slaap veel beter en ik voel mij goed!

~ Petra (2022)

‘Vitaliteit en voeding’

Goedemorgen ik ben zo blij dat ik bij je ben geweest ☺️ weeg op mijn weegschaal 69,3!!!! Voel mij heerlijk en ik moest vd week naar huisarts voor bloedruk controle en die is nog nooit zo goed geweest 134 /78, ik had altijd 150/93. Vertel iedereen over je!

~ Petra (2022)

‘Kilo’s en mentale ballast’

Ik kwam bij Wendy voor hormonale disbalans door de overgang en overtollige kilo’s. Zij adviseerde mij aan de hand van bioresonantie en begeleidde me tijdens het ‘menocure’ dieet.
Wendy is een intelligente warme vrouw en inspirator. Haar sessies en begeleiding hebben ervoor gezorgd dat ik kilo’s en mentale ballast kwijtraakte.
Ze focust zich op vitaliteit en voeding. Haar deskundige aanpak en bioresonantie meting vond ik prettig en verhelderend. Dankzij haar kennis en empatisch vermogen kan ze slimme én praktische tips geven. Ik zou haar zeker aanbevelen aan anderen.

~ Katja (2023)

‘Weer happy’

MenoCure heeft ervoor gezorgd dat ik me weer happy ben gaan voelen. Ik was in een zeer korte tijd veel kilo’s aangekomen en ik zat niet lekker in mijn vel. Ook mentaal zat ik er niet lekker in. Mijn vermoeden was dat dit de invloed is van de overgang en ik wist niet goed hoe ik het moest aanpakken. Ik sport regelmatig 3-4 per week en eet best gezond, veel groeten en fruit. En toch zat ik er niet lekker in.

 

Na wat speurwerk ben ik bij Wendy terecht gekomen. Wat een fantastische coach is zij! Samen met Wendy heb ik besproken waar nu mijn grootste behoefte lag. Voor mij was nummer 1 afvallen en zorgen dat de hormoonschommeling weer wat stabieler zou worden. Wendy raadde mij aan om MenoCure kuur te gaan gebruiken. Ik heb kozen voor de 24 dagen kuur. De kuur is wel pittig maar prima te doen. Met goede discipline heb ik prima resultaat behaald. Ik ben flink wat kilo’s kwijtgeraakt in die 24 dagen en ook aardig wat cm’ers. En mijn hormoonwaarden zijn ook sterk verbetert.

 

Ik ben weer beter in balans.  Dankzij de goede begeleiding van Wendy, de coachgesprekken, adviezen en altijd voor je klaar staan als je een vraag hebt, heb ik het ervaren als een prima kuur om jezelf weer een goede boost te geven. Ik heb mijn doelen behaald en ben weer een happy mens!

~ Machteld (2023)

‘Overgangs kilo’s kwijtraken’

Vanaf mijn 49e werd ik steeds zwaarder en kreeg ik het maar niet meer gekeerd. Sterker nog: steeds als ik minder ging eten kwam ik meer aan. Toen ik ook in een maandenlange storm van opvliegers terecht kwam begon ik te vermoeden dat ook het overgewicht te maken kon hebben met de overgang. Een bezoek aan een overgangsconsulente gaf wel inzicht en acceptatie dat ik in de overgang was, maar geen oplossingen. Een acupuncturist hielp mij van de opvliegers. Nu nog het gewicht en maagklachten. Ik was het zo zat om met dat vreemde lichaam te moeten dealen! Wendy’s winkel aan de Hooigracht was me wel opgevallen. De fijne uitstraling maakte dat ik haar website ging bezoeken en me meteen heb aangemeld voor een kennismakingsgesprek.


Wendy gaf aan het belangrijk te vinden dat er een “klik” zou zijn en eenmaal met haar gewerkt te hebben begrijp ik goed waarom! In het begin geloof je bijna niet dat het nu wél zal gaan lukken om je issues aan te pakken. Maar Wendy geeft zoveel vertrouwen en is er altijd op de moeilijke momenten.

 

Ik ben met de Menocure begonnen. En omdat je meteen al in de eerste week resultaat boekt vond ik het helemaal niet zo moeilijk om ermee door te gaan. Wel dus met Wendy altijd binnen bereik om over moeilijke momenten heen te “praten”. Haar opbeurende stem via de ingesproken berichtjes hielpen mij heel goed! Uiteindelijk koos ik ervoor om 36 ampullen te gebruiken omdat ik merkte dat mijn “oude lichaam” (zoals het was voordat ik kinderen kreeg) binnen bereik leek te liggen. Ik werd er zo blij van! Nadat de kuur voorbij was heb ik na de kerstvakantie nóg een keer een 12-daagse gedaan voor de laatste opschoning. Ik heb nu het gewicht van 20 jaar geleden en ben 3 maten “geslonken”. Ik voel me fantastisch en fit en gezond.


Nu is het wel zaak denk ik om ook een aantal nieuwe goede gewoonten aan te leren: elke dag een uur voor mezelf om echt tot rust te komen, iets wat Wendy heeft benadrukt: denk aan jezelf! En wat meer bewegen kan ook geen kwaad. Iedere dag dat halfuurtje moet ik nog vinden. Maar ik ben vol goede moed, wat mij betreft blijft ik “forever” 29!
Ik steek mijn enthousiasme over Wendy niet onder stoelen of banken en er zijn mij al diverse dames gevolgd naar Wendy…


Wendy is een super vrouw! Dank voor al je steun en goede tips en je aandacht en zorg!

~ Miriam (2023)