Skip links

Jouw hormonen in disbalans

Ga de uitdagingen aan en grijp de kansen die deze levensfasen met zich meebrengen

Kom in balans

In de complexe dans van het vrouwelijk leven spelen hormonen een leidende rol, vooral tijdens twee cruciale fasen: periodes van ‘algemene’ hormonale disbalans en natuurlijk ‘de overgang’. Herken je jezelf in een van deze categorieën, dan bied ik twee specifiek ontworpen programma’s aan om jou te ondersteunen: het MenoCure Traject en het Hormoonbalans Traject. Beide zijn afgestemd op de behoeften van vrouwen die navigeren door deze uitdagende maar in potentie ook verrijkende levensfasen.

Het MenoCure Traject

Dit programma richt zich op vrouwen die de overgang naderen of er middenin zitten. Het is een tijd van grote verandering, waarin de behoefte aan een aangepaste levensstijl, voedingspatroon, en emotionele steun aanwezig is. De benadering van dit programma is gericht op het versterken van zowel het fysieke als het mentale welzijn. Het combineert voedingsbegeleiding met mentaal-emotionele coaching, en is speciaal ontworpen om:

  • Fysieke symptomen geassocieerd met de overgang, zoals opvliegers en slaapproblemen, te verlichten.
  • Emotionele en mentale gezondheid te ondersteunen door middel van persoonlijke coaching.
  • Een voedingspatroon te bewerkstelligen dat afgestemd is op de veranderende behoeften van jouw lichaam.
  • Te inspireren tot een levensstijl die niet alleen de overgang vergemakkelijkt, maar ook leidt tot een energieker, gezonder, en levenslustiger bestaan.

Het Hormoonbalans Traject

Voor vrouwen die lijden onder hormonale disbalans, ongeacht hun levensfase, biedt het Hormoonbalans Traject uitkomst. Hormonale disbalans kan een scala aan symptomen veroorzaken, van vermoeidheid tot gewichtsproblemen en van stemmingswisselingen tot vruchtbaarheidsproblemen. Dit programma focust op:

  • Het identificeren van specifieke hormonale disbalansen en hun impact op het lichaam en de geest.
  • Het bieden van voedingsadvies om het lichaam te ondersteunen bij het herstellen van de hormonale balans.
  • Het aanreiken van strategieën om stress te verminderen en emotioneel evenwicht te bevorderen.
  • Persoonlijke coaching om de diepere oorzaken van hormonale disbalans aan te pakken en een pad naar herstel te creëren.

 

Neem de regie

Beide programma’s zijn gebaseerd op een combinatie van wetenschappelijk onderbouwde kennis en jarenlange ervaring op het gebied van voeding, hormoonbalans, en emotioneel welzijn. Ze bieden niet alleen praktische richtlijnen en ondersteuning, maar ook een diepgaand begrip en een luisterend oor voor de uitdagingen en kansen die deze levensfasen met zich meebrengen.

Of je nu in de overgang bent, of worstelt met hormonale disbalans, deze programma’s zijn ontworpen om je te begeleiden naar een leven waarin je je sterk, gezond, fit, en in verbinding met jezelf voelt. Samen kunnen we een pad voorwaarts uitstippelen dat afgestemd is op jouw individuele behoeften, zodat je optimaal kunt genieten van elke fase van je vrouw-zijn.

Stop met worstelen. Ik help je!