Skip links

Afvallen

Het LipoLip Programma: verlies gegarandeerd overgewicht

Het LipoLip programma is erg populair omdat de deelnemers afslanken én hun gezondheid weer herwinnen. Deze kuur is namelijk niet alleen gericht op gewichtsverlies maar tevens een herprogrammering om je eetpatroon en je lichaam terug in balans te brengen.

Het is heel nuttig om door je lichaam af en toe uit de comfortzone te halen aangezien dit  een positieve bijdrage kan  leveren aan het verbeteren van de algemene gezondheid. Je kan de LipoLip daarom zien als een reset en zuivering van heel je lichaam.

Ik ben dan ook blij dat ik je het LipoLip programma kan aanbieden!

 • Het is een kuur waarmee je op een verantwoorde en gezonde manier in korte tijd voornamelijk VET verliest
 • Het helpt je om doeltreffend af te slanken (8 tot 10 % van jouw lichaamsgewicht)
 • Het ondersteunt je hormoonevenwicht
 • Het helpt bij spijsvertering- en darmproblemen
 • En het spoort je aan voortaan gezond en puur te eten.

Het LipoLip programma bestaat uit een 3 fasen plan met een uitgebreide handleiding, allerlei tips en smakelijke menu’s. Raak overtollig buikvet en vetopstapeling rond de taille en heupen kwijt, doorbreek ongezonde patronen en maak de stap naar jouw nieuwe gezonde leefstijl.

Waarom heb je hulp nodig?

Het LipoLip programma is een verantwoord dieet dat jouw welzijn en kwaliteit van leven verbetert. In het begin vergt het programma veel doorzettingsvermogen om te leren om jezelf niet vol te stoppen, maar te eten (een wezenlijk verschil, dat begrijp je).

Het aanleren van nieuwe gewoonten kost tijd. Het LipoLip-programma geeft je een flinke duw in de goede richting. Je zult blij zijn dat je op verantwoorde wijze een paar kilo’s kunt afvallen, je zult je beter voelen en jouw motivatie zal groeien om daadwerkelijk iets te veranderen en verantwoordelijkheid te nemen voor jouw gezondheid.

Kies voor LipoLip

Het LipoLip programma is een totaalconcept dat jou ondersteunt bij het afslanken, maar je ook helpt om weer in balans te komen. Je wilt toch graag gezond, fit en vitaal zijn?

Het voedingsprogramma wordt ondersteund door middel van natuurlijke voedingssupplementen die via het mondslijmvlies (druppeltjes onder de tong) toegediend worden. Het gaat om stoffen die de verbranding ondersteunen zoals L-carnitine en andere ingrediënten die het regelcentrum in de hersenen ondersteunen. Dit regelcentrum stuurt een aantal functies aan zoals de stofwisseling, eetlust en vetverbranding.

 • Het is een bewezen effectief programma
 • Je hebt geen andere vetverbranders nodig tijdens het programma
 • Het draagt bij aan een energiek en vitaal lichaam
 • Het helpt je om hormonale schommelingen te verlichten
 • Het heeft een positief effect op jouw geestelijk welzijn
 • Het pakt de oudere vetlagen op de heupen, buik, billen en bovenarmen aan, d.w.z. het helpt je om overtollig vet te verwijderen
 • Het heeft een normaliserend effect op bloeddruk, bloedsuikerspiegel en hormoonspiegels
 • De ampullen zijn hypoallergeen, natuurlijk en 100% veilig in gebruik.

Wat ga je bewerkstelligen

Het LipoLip programma is een medisch onderbouwd en effectief programma om ongezonde patronen te doorbreken. Je gaat kiezen voor een gezonder leven – stap voor stap. De samenstelling van de supplementen is 100% natuurlijk.

 • Je verbrandt overtollig vet (maar spierweefsel wordt niet of nauwelijks minder)
 • Je werkt oudere vetlagen weg (heupen, buik, billen, bovenarmen)
 • Je zuivert je lichaam wordt van afvalstoffen
 • Jouw resultaten hebben een positieve werking op je mentale welzijn

Na deze periode van 4 tot 8 weken weet je welke voeding goed voor je is en bij je past. Je bent 8 tot 10% van je lichaamsgewicht afgevallen, je hormonen zijn weer in balans en je hebt alle kennis om dit zo te houden. Je weet wat je wilt en hoe je dit gaat manifesteren!

Boek nu jouw toekomst

Eén stap kan je op het juiste pad zetten naar een duurzame, gezonde levensstijl.
Wil jij dat? En wil je dat ik je daarbij help? Kies dan nu voor 1 van de onderstaande programma’s of mail / bel me voor een afspraak.

Puur Lipolip 4 weken
 • Uitgebreide intake  
 • LipoLip programma
  (27 / 36 dagen)
 • 3 (wekelijkse) persoonlijke afspraken
  (30 minuten: meten, wegen, inspireren)
 • Begeleiding via mail en whatsapp
 • Evaluatie en eventuele next steps

Begeleiding

Het LipoLip programma mag alleen worden gebruikt onder begeleiding van een therapeut/coach met een gedegen kennis van voeding. Een gewichtsverlies van 8-10% in 30 dagen is natuurlijk fantastisch, maar ervaren begeleiding is nodig om het programma tot een succes te maken.

Ik ben hier om te helpen. Als therapeut sta ik aan jouw zijde en je kunt bij elke stap op mijn steun rekenen. Maar ik verwacht ook jouw volledige inzet.

De fasen in het LipoLip programma

Om goed voorbereid en verantwoord aan het LipoLip programma te beginnen, houden we een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek vullen we een vragenlijst in om te zien hoe jij je voelt, vooral lichamelijk, maar ook mentaal.

Het LipoLip-programma heeft een minimale duur van 24 dagen (plus 3 afbouwdagen) en een maximale duur van 36 dagen (plus 3 afbouwdagen). Als je na de eerste 24 dagen niet tevreden bent met de resultaten, kun je de behandeling nog 12 dagen* voortzetten.

* Als je je goed voelt en zeer gemotiveerd bent om nog meer gewicht te verliezen, kun je doorgaan tot maximaal 60 dagen. Daarna moet je een paar weken stoppen.

Fase 1, Dieetfase

De dieetfase duurt 24 of 36 dagen (+ 3 afbouwdagen). Het doel is in de eerste plaats de overtollige ongezonde vetten (visceraal buikvet en andere vetten) te elimineren. Deze fase bestaat uit een vetvrij, koolhydraatarm dieet met gezonde (en heerlijke) recepten die elke trek zullen stillen.

Fase 2, Stabilisatiefase

De stabilisatiefase is een periode van 3 tot 6 weken waarin jouw gewicht stabiliseert (geen jojo-effect) en je vaak zelfs nog een beetje gewicht verliest. Heb je jouw streefgewicht nog niet bereikt? Dan kun je langer in deze fase blijven, zo nodig met voedingssupplementen voor blijvende ondersteuning.

Fase 3, Balansfase

In deze fase leer je je evenwicht te vinden. In de eerste twee fasen heb je kennis opgedaan over hoe je gezonde keuzes voor jezelf kunt maken. Nu is het tijd om het in de praktijk te brengen en uit te vinden wat voor jou het beste werkt. Samen stellen we een gewichtslimiet vast, zodat je weet wat je in de toekomst wilt vasthouden.

Nu kies je automatisch minder koolhydraten uit brood, pasta en aardappelen en meer koolhydraten uit groenten, die minder invloed hebben op je bloedsuikerspiegel vanwege hun hoge vezelgehalte. Je eet ook meer eiwitten en gezonde vetten (vette vis, olijfolie, kokosvet, lijnzaad).

Het LipoLip pakket bevat

 • Een startpakket met 3×12 ampullen en het MenoFit voedingssupplement.
 • Een uitgebreide handleiding met achtergrondinformatie, tips en trucs en online toegang tot heerlijke recepten.
 • Een meetlint die ook jouw BMI (Body Mass Index)  weergeeft.
 • Professionele ondersteuning tijdens het hele programma (contact, wekelijkse follow-upvergaderingen, ondersteuning via WhatsApp, evaluatie na de kuur).
 • Het boek ‘Uw menopauzeplan’ van Leen Steyaert, waarin je kunt lezen hoe je de menopauze in stijl kunt doorkomen.

Boek nu jouw toekomst

Eén stap kan je op het juiste pad zetten voor een duurzame, gezonde levensstijl.
Wil jij dat? En wil je dat ik je daarbij help? Mail of bel me voor een afspraak.

Maak nu een afspraak