Skip links
LIVLIV Restart ampullen

LIVLIV Restart

Bij Restart gaat het om meer dan alleen afvallen

Het Restart traject is gebaseerd op gezonde en natuurlijke voeding in combinatie met een 100% natuurlijk voedingssupplement. In 3 stappen wordt jouw doel verwezenlijkt: je ideale gewicht bereiken en dat leren te behouden.

Restart is een kans om je levenswijze duurzaam te verbeteren. Dit programma helpt je niet alleen je ideale gewicht te bereiken, maar leert je ook hoe je dit gewicht kunt behouden door middel van blijvende veranderingen in je leefstijl en mindset. Je wordt je eigen coach: je stelt je eigen voedingsschema’s op en bespreekt wekelijks je vorderingen met je begeleider.

Het Restart programma is zorgvuldig ontworpen om zich in drie fasen te ontvouwen, waarbij elke fase zich richt op een essentieel aspect van gezond leven:

1) De ontgiftingsfase

Start met het zuiveren van je lichaam door specifieke voedingsmiddelen uit je dieet te verwijderen. Dit proces geeft je spijsverteringssysteem de kans om te rusten en te herstellen, terwijl je lichaam afvalstoffen elimineert. We bevorderen dit proces met (energetische) supplementen die je vetverbranding verhogen. Je energiepeil krijgt een boost en de neiging tot snacken vermindert.

Deze fase duurt twee tot zes weken.

2) De zoekfase

In deze fase leer je luisteren naar je lichaam en leer je om voeding te kiezen die echt bij je past. We ontwikkelen samen een voedingsplan dat je helpt je ideale gewicht te bereiken, afgestemd op jouw lichaamsbehoeften en levensstijl.

3) De leeffase

In deze fase ontwikkel je de vaardigheden om jezelf proactief te coachen en waar nodig bij te sturen. Je leert te genieten van smaakvol eten en een goed glas, zonder schuldgevoel, dankzij de kennis en tools die je hebt om je gewicht effectief en duurzaam te beheren. Het uiteindelijke doel is dat je een levenslang stabiel gewicht behoudt en een diepgaand begrip van je eigen behoeften en reacties ontwikkelt.

Voor wie is Restart bedoeld?

Restart is geschikt voor iedereen die gezonder en vitaler wil leven, of je nu een paar kilo wilt verliezen of simpelweg fitter wilt zijn. Het programma is inclusief en respecteert individuele voedingsvoorkeuren en verschillende levensfasen.

Wat kun je verwachten?

Het Restart traject is meer dan een dieet; het is het omarmen van een gezonde levensstijl. Je zult een mentale omslag maken, zodat je levenslang kunt genieten van een gezonder lichaam. De kennis die je vergaart, leer je toe te passen in je dagelijks leven.

Tijdens het traject neem je de rol van je eigen ‘dieet coach’ op je. Je stelt zelf je voedingsplan samen, maar je hebt wekelijks een afspraak voor begeleiding en ondersteuning. Samen bespreken we jouw vooruitgang en passen aan waar nodig. Dit proces maakt je onafhankelijk en bevordert langdurige gezondheid.

LIVLIV restart kookboek

LIVLIV Restart traject Tenminste 4 weken
  • Het LIVLIV-supplement (ampullen)
  • Een informatief boekje over het Restart traject
  • Het Restart-kookboek
  • 4 x persoonlijk consult