Skip links
LIVLIV Boost traject

LIVLIV Boost

Kan jij een Boost gebruiken?

Met het Boost traject van LIVLIV investeer je in een gezondere, slankere versie van jezelf, terwijl je geniet van de dagelijkse rituelen die jouw welzijn ondersteunen.

Het Boost traject van LIVLIV is ontworpen om je in slechts 2 weken tijd op het juiste pad te zetten voor gewichtsverlies en een gezond voedingspatroon

Wat is het Boost traject?

Het LIVLIV Boost programma is gebaseerd op twee componenten: een gezond voedingspatroon, ondersteund door de speciaal ontwikkelde Afslankthee en Relaxthee. De Afslankthee, die je gedurende de dag drinkt, stimuleert de vetverbranding specifiek op probleemgebieden zoals de buik en heupen. De Relaxthee helpt je ‘s avonds ontspannen en draagt bij aan een goede nachtrust, essentieel voor effectief herstel en welzijn.

Voor wie is het Boost traject bedoeld?

Dit programma is geschikt voor bijna iedereen, maar wordt afgeraden voor personen die gevoelig zijn voor cafeïne, zwangere vrouwen, moeders die borstvoeding geven, ouderen en kinderen. Raadpleeg altijd eerst een arts als je hartproblemen hebt of gehad hebt.

De unieke eigenschappen van de LIVLIV thee

De theeën van LIVLIV zijn 100% natuurlijk, zonder toegevoegde suikers, kleurstoffen of conserveermiddelen. De Afslankthee bevat groene koffiebonen die niet alleen de vetverbranding verhogen, maar ook de alertheid en fysieke prestaties verbeteren, terwijl ze helpen bij het behouden van een normale bloedsuikerspiegel.

De Relaxthee combineert zeven medicinale en aromatische planten die de spijsvertering bevorderen, lichaam en geest ontspannen, en je voorbereiden op een diepe en herstellende slaap.

Voordelen van het Boost traject

  • Verhoogde immuniteit
  • Gerichte vetverbranding op buik en benen
  • Vermindering van het opgeblazen gevoel en vochtophoping
  • Meer energie en verbeterde focus
LIVLIV Boost traject

Uitgebreid pakket

Het Boost programma is flexibel en wordt standaard aangeboden als een kuur van twee weken. Je kunt het programma op eigen tempo doorlopen; afhankelijk van je persoonlijke keuzes kan het gewichtsverlies sneller of langzamer verlopen. Luister goed naar je lichaam en geniet van de positieve veranderingen.

LIVLIV Boost traject 2 weken
  • Drie doosjes Afslankthee in de smaken Bosfruit, Munt en Piña Colada
  • Een doosje Relaxthee met Passiflora
  • Een informatief boekje over het Boost traject