Skip links

Puro B12 Vitamine Vegan 60 caps

29,95

Puro Vegan Vitamine B12 is een hoogwaardige vitamine B12 op basis van Methylcobalamine en Adenosylcobalamine. Vitamine B12 is belangrijk voor het functioneren van het zenuwstelsel en voor het aanmaken van gezonde rode bloedcellen.

Methylcobalamine heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid. Het is één van de twee best opneembare vormen van B12. verder is methylcobalamine een organische stof en hoeft dus niet door het spijsverteringsstelsel omgezet te worden, waar lichamelijk wel eens complicaties kunnen ontstaan.

Adenosylcobalamine is naast Methylcobalamine, de best opneembare vorm van vitamine B12. Adenosylcobalamine dringt dieper door in de cellen, tot in de kleinste onderdelen van de energieproductie, de zogenaamde mitochondriën. Dit hoogwaardige product heeft tevens een sterk effect op de vermindering van vermoeidheid.

Ingrediënten
Rijstzetmeel, Spectra (40 orac/mg) – een mix van geconcentreerd fruit, kruiden en groentemix, rijstconcentraat. Vitamine B12 als Methylcobalamine en Vitamine B12 als Adenosylcobalamine (dibencozide), HPMC vegetarische capsule
Hoe te gebruiken

Dagelijks, bij voorkeur ’s morgens voor de maaltijd, 1 capsule met water in te nemen. Aanbevolen dosis niet overschrijden.

SKU: B12V