Skip links
Wendy Terlaak

Je figuur verandert tijdens de overgang

MenoCure: de oplossing voor jou

Het MenoCure-programma is een verantwoord programma dat specifiek is ontwikkeld specifieke hormoonklachten gedurende de overgang aan te pakken.

 • Het helpt je om doeltreffend af te slanken (8 tot 10 % van jouw lichaamsgewicht)
 • Het ondersteunt je hormoonevenwicht
 • En het spoort je aan voortaan gezond en puur te eten.

Raak overtollig buikvet en vetopstapeling rond de taille en heupen kwijt, doorbreek ongezonde patronen en maak de stap naar jouw nieuwe gezonde leefstijl.

Waarom heb je nu hulp nodig?

De menopauze is een tijd van fysieke en mentale veranderingen. De vermindering van het vrouwelijke oestrogeen hormoon in het lichaam zorgt ervoor dat de stofwisseling vertraagt en het lichaamsvet verder in het lichaam wordt opgenomen. Je figuur verandert, terwijl je eetpatroon hetzelfde is gebleven. Het is voor vele vrouwen een lastige periode waarin opvliegers, prikkelbaarheid en fysieke transformatie ook een mentale uitdaging zijn.

Wil jij je gewicht op pijl houden dan wel blijvend gewicht verliezen tijdens de menopauze, en stress en emo-eten vermijden? Dan is het noodzakelijk om je levensstijl en eetgewoonten te veranderen. Het MenoCure programma ondersteunt je hierbij.

Met Menocure programma uitgestald op de keukentafel

Waarom juist de MenoCure?

Het MenoCure Programma is veel méér dan een dieet. Het is een totaalconcept, dat jou op een aangename manier ondersteunt bij het afslanken, maar je ook helpt om weer helemaal in balans te komen. Je wilt toch graag gezond, fit en vitaal ouder worden?
Het voedingsprogramma wordt ondersteund door middel van natuurlijke voedingssupplementen. Het is een innovatief product met natuurlijke extracten die via het mondslijmvlies (druppeltjes onder de tong) toegediend worden. Het gaat om stoffen die de verbranding ondersteunen zoals L-carnitine en andere ingrediënten die het regelcentrum in de hersenen ondersteunen. Dit regelcentrum stuurt een aantal functies aan zoals de stofwisseling, eetlust en vetverbranding.

Het resultaat: Het MenoCure programma draagt bij tot het verminderen van hormoonschommelingen en je hongergevoel. Menopauzeverschijnselen verminderen en je lichaam wordt aangespoord om de eigen vetvoorraden te verbranden.

 • MenoCure onderdrukt het hongergevoel
 • Het draagt bij tot een energiek en vitaal lichaam
 • Hormoonschommelingen worden verminderd of verdwijnen

Wat ga je bewerkstelligen

Het MenoCure Programma is een medisch onderbouwd en effectief programma om ongezonde patronen te doorbreken. Je gaat kiezen voor een gezonder leven – stap voor stap. De samenstelling van de supplementen is hypo-allergeen, 100% natuurlijk en veilig in gebruik.

 • Je verbrandt overtollig vet (maar spierweefsel wordt niet of nauwelijks minder)
 • Je werkt oudere vetlagen weg (heupen, buik, billen, bovenarmen)
 • Je zuivert je lichaam van afvalstoffen
 • Jouw menopauzeklachten verminderen  
 • Jouw resultaten hebben een positieve werking op je mentale welzijn

Na deze periode van 4 tot 8 weken weet je welke voeding goed voor je is en bij je past. Je bent 8 tot 10% van je lichaamsgewicht afgevallen, je hormonen zijn weer in balans en je hebt alle kennis om dit zo te houden. Je weet wat je wilt en hoe je dit gaat manifesteren!

Boek jouw toekomst

Eén stap kan je op het juiste pad zetten naar een duurzame, gezonde levensstijl.
Wil jij dat? En wil je dat ik je daarbij help? Mail of bel mij voor een afspraak.

MenoCure 4 weken
 • Uitgebreide intake  
 • MenoCure Programma
  23 / 36 dagen (+ 3 afbouwdagen)
 • 3 (wekelijkse) persoonlijke afspraken
  (30 minuten: meten, wegen, inspireren)
 • Begeleiding via mail en whatsapp
 • Evaluatie en eventuele next steps

Begeleiding

Het MenoCure programma mag alleen worden gebruikt onder begeleiding van een therapeut met een gedegen kennis van voeding en coaching. Het gewichtsverlies van 8-10% is indrukwekkend – maar ervaren begeleiding is nodig om het succes van het programma te verzekeren.

Ik help je graag. Als therapeut sta ik aan je zijde en je kunt op mijn steun rekenen bij elke stap die je zet. Maar het vraagt ook jouw volledige toewijding.

De stappen in het MenoCure programma

Om goed voorbereid en verantwoord aan het MenoCure programma te beginnen, voeren we een intakegesprek. Tijdens de intake nemen we een vragenlijst door om te zien wat jouw situatie is op met name fysiek maar ook op mentaal niveau.

Het MenoCure Programma duurt minimaal 24 dagen (plus 3 afbouwdagen) tot 36 dagen (plus 3 afbouwdagen). Ben je na de eerste 24 dagen nog niet helemaal tevreden met het resultaat, dan kun je dus nog 12 dagen* door.

* Voel je je goed en ben je erg gemotiveerd om nog meer af te slanken, dan kun je doorgaan tot een maximum van 60 dagen. Daarna moet je enkele verplichte stopweken inlassen.

Fase 1, Dieetfase

De dieetfase duurt 24 of 36 dagen (+ 3 stabilisatiedagen). Het doel is in de eerste plaats je overtollige ongezonde vetten, (visceraal buikvet en andere vetten) kwijt te raken. Deze fase bestaat uit een vetvrij en koolhydraatarm dieet met gezonde recepten, die elk verlangen dat je hebt zullen stillen!

Fase 2, Stabilisatiefase

De stabilisatiefase is een periode van 3 tot 6 weken waarin je gewicht stabiliseert (geen jojo-effect) en vaak zelfs nog een beetje afneemt. Heb je je streefgewicht nog niet bereikt? Dan kun je langer in deze fase blijven, desgewenst met voedingssupplementen om verdere ondersteuning te bieden.

Fase 3, Balansfase

In deze fase leer je een evenwicht te vinden. Je hebt in de eerste twee fasen kennis opgedaan over hoe je gezonde keuzes voor jezelf kunt maken, nu is het tijd om het geleerde in de praktijk te brengen en uit te zoeken wat voor jou het beste werkt! We stellen samen een bovengewicht vast, zodat je voor jezelf weet waar je in de toekomst aan wilt voldoen.

Je kiest nu automatisch voor minder koolhydraten uit brood, pasta en aardappelen en meer koolhydraten uit groenten die door hun rijk aanbod aan vezels minder invloed op je suikerspiegel hebben. En je eet ook meer eiwitten en gezonde vetten (vette vis, olijfolie, kokosvet, lijnzaad).

Het MenoCure pakket bevat:

 • Startpakket met 3×12 ampullen en ondersteunend voedingssupplement MenoFit.
 • Een uitgebreide handleiding met achtergrondinformatie, tips & tricks en online toegang tot smakelijke recepten.
 • Een lintmeter, die tegelijk je BMI (Body Mass Index) weergeeft.
 • Professionele begeleiding gedurende de hele kuur (intake, wekelijkse opvolgconsulten, begeleiding via whats-app, evaluatie na de kuur).
 • Het boek ‘Jouw Menopauzeplan’ van Leen Steyaert, waarin je kunt lezen hoe je stralend door de overgang komt.

Boek jouw toekomst

Eén stap kan je op het juiste pad zetten voor een duurzame, gezonde levensstijl.
Wil jij dat? En wil je dat ik je daarbij help? Mail of bel me voor een afspraak.

Maak nu een afspraak