Skip links

Vegan Flex

Schakel om naar een gezondere stofwisseling door gezonde voeding en een aantal dagen vegan eten

Vegan Flex: in 10 dagen een nieuwe jij

Als je je in korte tijd energieker en sterker wil voelen, en een aantal kilo’s wil afvallen, is het 10-daagse Vegan Flex-programma de juiste manier om dit te bewerkstelligen. Gedurende 10 dagen ontgift je je lichaam door alleen plantaardige voeding te nuttigen. Je wordt ondersteund door speciaal voor deze detox ontwikkelde supplementen en door regelmatig te bewegen (op een niveau dat voor iedereen haalbaar is).

Het Vegan Flex-programma helpt je niet alleen om efficiënt af te slanken, het programma ondersteunt ook jouw hormoonevenwicht en het zet je aan tot een gezondere levensstijl. Door flexibel vegan te eten en de supplementen te nemen, ontgift je je lichaam en ervaar je meer vitaliteit. Je kweekt ook nog eens weerstand tegen de zogenaamde westerse welvaartsziektes  als diabetes type 2, obesitas, overgewicht en vermoeidheid.

Voor wie is het Vegan Flex-programma geschikt?

Vegan Flex is niet alleen voor vrouwen maar wel uitermate geschikt voor vrouwen die naar de overgang toegaan of erin zitten. Het programma geeft je lichaam in korte tijd een reset. Het Vegan Flex-programma ontgift, het geeft energie en je valt een paar kilo af. Het programma is bijzonder goed voor je hormoonbalans: belangrijk omdat je hormonen in deze periode niet altijd doen wat we willen 🙂

Waarom juist Vegan Flex

Vegan Flex is een zeer praktische voedings- en detoxmethode voor gewichtsverlies, ontgifting, anti-aging en hormonale balans. Vegan Flex zorgt ervoor dat jouw stofwisseling switcht van suiker- naar vetverbranding. In vet oplosbare gifstoffen lossen gedurende dit proces op. Na een aantal dagen volledig vegan te eten, schakelt jouw lichaam over naar een gezonder stofwisselingspatroon. Zonder dat je minder calorieën inneemt, zorgt Vegan Flex voor vetverlies en krijg je meer energie.

Wat ga je bewerkstelligen

Het Vegan Flex programma duurt maar tien dagen. Een ideale opstap voor jou als je succes op korte termijn wenst.

 • Je verliest een aantal kilo’s en je buikomvang wordt minder
 • Je krijgt meer energie/je voelt je fitter
 • Je hebt minder behoefte aan slechte voeding (zoetigheid)
 • Je hormonen komen meer in balans

Gun jezelf een frisse start

Vegan Flex is een relatief kort detox programma dat niet heel streng is. Met plezier jezelf resetten om weer helemaal in je energie te komen: dat zou iedereen eigenlijk van tijd tot tijd moeten doen. Mail of  bel me voor een afspraak.

Vegan Flex

 • Door gezonde voeding te kiezen en een aantal dagen vegan te eten, schakelt je lichaam naar een gezonder stofwisselingspatroon. In vet oplosbare gifstoffen verdwijnen uit je lichaam.
 • Het resultaat is een boost voor je energie en afname van je vetpercentage (gewicht).
 • Door de juiste voeding en de toename van energie verbeter je jouw immuunsysteem en je gezondheid (bloeddruk, cholesterolgehalte, suikerspiegel, hormoonbalans).
 • De Vegan Flex-methode kun je van tijd tot tijd inzetten om de resultaten vast te houden.
Maak een afspraak als je meer wilt weten over Vegan Flex
Vegan Flex 10 dagen
 • Uitgebreide intake + vitaliteitsscan
 • Opstellen behandelplan
 • Vegan Flex programma (10 dagen)
 • Begeleiding via mail en whatsapp
 • Evaluatie